Skip links
Γιατί δεν εμφανίζομαι στη Google

Πως θα γίνει η ιστοσελίδα μου καλύτερη;

  1. Βελτιώνουμε τη συνολική εικόνα της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και τη θέση στη κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google
  2. Ελέγχουμε τις μέχρι τώρα ενέργειες και το ιστορικό του SEO της ιστοσελίδας σας και βελτιστοποιούμε την επισκεψιμότητα της
  3. Σας βοηθάμε να προσπεράσετε τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες μέσω ειδικών τεχνικών Digital Marketing
  4. Αξιοποιούμε και μεγιστοποιούμε την αλληλεπίδραση της σελίδας σας με τα social media
  5. Αυξάνουμε τη παθητική οργανική κίνηση προς το site ή το e-shop σας.
  6. Χρησιμοποιούμε μεθόδους για αύξηση των ηλεκτρωνικών και τηλεφωνικών παραγγελιών.
  7. Επιλέγουμε τεχνικές ελαχιστοποίησης του ποσοστού εγκατάλειψης της ιστοσελίδας σας
  8. Ελέγχουμε τα κακής ποιότητας link που οδηγούν ή εξέρχονται από τη σελίδα σας
  9. Βελτιώνουμε την ποιότητα του κώδικα της σελίδας σας
  10. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία για τον έλεγχο καλής λειτουργίας βασικών στοιχείων της σελίδας (sitemap, robots.txt, κλπ)

Απαραίτητες βελτιώσεις για καλύτερο Off Page SEO

  • Backlinks

Αποτελεί αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα από τους πιο βασικούς παράγοντες, στη βελτιστοποιηση της κατάταξης σας στις μηχανές αναζήτησεις. Τα backlinks ειναι υπερσύνδεσμοι, που οδηγούν τους χρήστες στην ιστοσελίδα σας και ετσι βελτιώνουν την επισκεψιμότητά της. Όσο πιο ποιοτική είναι η ιστοσελίδα που δρομολογεί τους χρήστες σε εσάς, τόσο το καλύτερο για εσάς.

  • Social Media Marketing

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα social media έχουν πλέον τη μερίδα του λέοντος στον τομέα της διαφήμισης, ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό για εσάς τρόπο.

  • Συμμετοχή σε φόρουμ (forum posting) και Q&A

Η συμμετοχή σε ομάδες και συζητήσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, δημιουργεί αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας. Εφόσον, γνωρίζετε το αντικείμενο συζήτησης και απαντάτε σε ένα ερώτημα, μπορείτε να δημιουργήσετε external link προς την ιστοσελίδα σας, ή απλά να αναφέρετε τη σελίδα σας στην υπογραφή του προφίλ σας.

Επιπλέον μπορείτε να συμμετάσχετε σε ιστοσελίδες ερωταπαντήσεων (Questions & Answers). Στοχεύστε σε θέματα σχετικά με τη σελίδα σας και οδηγήστε τους χρήστες σε εσάς.

  • Δημιουργία άρθρων (guest blogging-article submission)

Η συγκεκριμένη μέθοδος, αποτελεί αρκετά έξυπνη λύση που χρησιμοποιείται ευρέως πλέον. Δημιουργείστε ένα άρθρο/ κείμενο σχετικό με την επιχείρησή σας, κάποιο προϊόν ή παροχή υπηρεσίας και δημοσιεύστε το σε κάποια άλλη ιστοσελίδα ή blog. Μέσα στο άρθρο, χρησιμοποιείστε συνδέσμους (do follow) που οδηγούν στη σελίδα σας.

  • Broken links

Κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο, όταν επισκεφθείτε μία ιστοσελίδα η οποία οδηγεί σε ένα σύνδεσμο που δεν είναι πλέον ενεργός, εκμεταλλευτείτε το. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή της σελίδας και ζητήστε του να δρομολογεί τους επισκέπτες στο δικό σας site. Αν το κρίνετε αναγκαίο, κάντε και τις απαραίτητες τροποιήσεις ή προσαρμογές.

  • Video/Image/Infographics Marketing

Δημιουργήστε βίντεο, ανεβάστε φωτογραφίες, γράψτε ενημερωτικά έντυπα. Δώστε τους αναλυτικές και ακριβείς περιγραφές. Το ψηφιακό υλικό, θα διαδοθεί πολύ γρήγορα και οι επισκέπτες στη σελίδα σας θα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.

Οι πρακτικές που ακολουθούμε στη Rankfirst θα οδηγήσουν την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google. Βοηθήστε την επιχείρησή σας, χωρίς να σπαταλάτε χρήματα σε άσκοπες ενέργειες. Επικοινωνήστε με την ομάδα της Rankfirst, για να μάθετε τους καλύτερους τρόπους προώθησης της σελίδας σας.

This website uses cookies to improve your web experience.