Skip links

Τι αλλαγές θα γίνουν στη σελίδα μου;

  1. Βεβαιωνόμαστε οτι ο ανιχνευτής της Google δεν βρίσκει λάθη στην ιστοσελίδα σας
  2. Βεβαιωνόμαστε ότι το περιεχόμενο και οι “meta-ετικέτες” (meta-tags) στις ιστοσελίδες είναι πλήρως βελτιστοποιημένα
  3. Επιλέγουμε τον καλύτερο τίτλο για τη κάθε σελίδα του site σας
  4. Δίνουμε έμφαση στις περιγραφές των προϊόντων – υπηρεσιών σας
  5. Χρήση πιο ελκυστικών σύντομων διευθύνσεων (short urls), για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησεις
  6. Αυξάνουμε στο μέγιστο την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας
  7. Αντικαθιστούμε λάθος ή μη αποδεκτά κομμάτια κώδικα με βελτιστοποιημένα, ώστε να έχετε την καλύτερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησεις
  8. Χρησιμοποιούμε σχετικές εικόνες με το περιεχόμενο της σελίδας (alt names)
  9. Δημιουργούμε εσωτερικούς συνδέσμους (backlinks) στη σελίδα, οι οποίοι βοηθούν στη παραμονή των επισκεπτών στη σελίδα
  10. Γράφουμε άρθρα με κατάλληλο τρόπο, ευανάγνωστα και ανισνέυσιμα, ώστε να “αρέσουν” στις μηχανές αναζήτησης

 

Απαραίτητες βελτιώσεις για καλύτερο On Page SEO

Περιεχόμενο/ Content

Σύμφωνα με την τελευταία αναβάθμιση του αλγορίθμου της Google, η σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει πρωτότυπο, χρήσιμο και ενημερωμένο υλικό. Το περιεχόμενο της σελίδας σας θα πρέπει να είναι κατατοπιστικό,να δίνει απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις, να προσδίδει την εντύπωση ότι ο χρήστης-πελάτης κερδίζει από την παραμονή του στο site σας και δε χάνει το χρόνο του. Δώστε βάση στα κείμενα και  τα άρθρα που επιλέγετε. Προσθέστε περιγραφές στα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Μην αφήνετε τον επισκέπτη να φεύγει με την απορία.

Βασικά στοιχεία του ποιοτικού περιεχομένου αποτελούν τα πρωτότυπα άρθρα, η δημιουργία blog, φωτογραφίες, infographics, εικονίδια, βίντεο, animation, διάδραση με κοινωνικά μέσα δικτύωσης, η δημιουργία εταιρικού προφίλ.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στο κομμάτι των κειμένων ή/και των περιγραφών των προιόντων του e-shop σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Meta Data (Titles, Tags, Description, Keywords)

Τα MetaData είναι ο τρόπος με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησεις επιλέγουν τα αποτελέσματα που θα δείξουν στους χρήστες. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας της ιστοσελίδας με τους αλγόριθμους αναζήτησεις (bots), ώστε να περιγράψει το περιεχόμενο της σελίδας όσο το δυνατό πιο στοχευμένα. Η δημιουργία κατάλληλων metadata, αποτελεί μία από τις παλαιότερες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, αλλά ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίος τρόπος ανάδειξης ιστοσελίδων.

Προβλήματα από λάθος εφαρμογή του On Page SEO

Αν το σύνολο των παραμέτρων του on page seo, δε προσαρμοστεί σωστά, η απήχηση της σελίδας σας, δε θα είναι η αναμενόμενη. Μερικά παραδείγματα κακού On Page Seo που συναντάμε, είναι η δυσχέρεια της αναπροσαρμογής της ιστοσελίδας, το διπλότυπο περιεχόμενο και τα λάθος meta-tags.

Οι πρακτικές που ακολουθούμε στη Rankfirst μπορούν να οδηγήσουν την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google. Βοηθήστε την επιχείρησή σας, χωρίς να σπαταλάτε χρήματα σε άσκοπες ενέργειες. Επικοινωνήστε με την ομάδα της Rankfirst, για να μάθετε τους καλύτερους τρόπους προώθησης της σελίδας σας.

This website uses cookies to improve your web experience.